YRP GENÇLİK KOLLARI ÜYELERİ ÇOCUKLARI ÇEŞİTLİ HEDİYELERLE MUTLU ETTİ

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocukları çeşitli hediyelerle mutlu etti.

YRP GENÇLİK KOLLARI ÜYELERİ ÇOCUKLARI ÇEŞİTLİ HEDİYELERLE MUTLU ETTİ
21 Kasım 2022

Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Yeniden Refah Partisi Bolu İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, İzzet Baysal Caddesi üzerinde çocuklara çeşitli hediyeler ve şekerlemeler dağıttı.

Etkinlik sonrası bir açıklamada bulunan YRP Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Tek,  “Çocukları refah içinde büyüyecekleri yarınlara ulaştırmak en büyük gayemiz. 20 Kasım 1989 tarihinde BM tarafından oluşturulup dünya ülkeleri tarafından imzalanan Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin yıl dönümünde Çocuk Hakları Günü’nü büyük bir mutlulukla İzzet Baysal Caddesi’nde çocuklarla kutladık. Özellikle yaşama ve gelişme hakkı, katılım hakkı, ayrım gözetmeme hakkı, çocuğun yüksek yararı gibi temel maddeleri oldukça önemsiyoruz. Çocuklarımız bizler için oldukça önemli. Onlar bizim sadece geleceğimiz değil, aynı zamanda bugünümüz. Bu sebeple onlara daha güzel yarınlar bırakmak adına var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir