BOLU’DA ÜRETİCİYE 5 MİLYON 750 BİN TL BUZAĞI DESTEKLEMESİ

Bolu Tarım ve İl Müdürü İzzet Murat, ildeki üreticilere 5 milyon 750 bin TL buzağı desteklemelerinin hesaplara aktarılmaya başlandığını söyledi.

BOLU’DA ÜRETİCİYE 5 MİLYON 750 BİN TL BUZAĞI DESTEKLEMESİ
24 Ekim 2022

Bolu Tarım ve İl Müdürü İzzet Murat, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın insan odaklı çalışma prensibine paralel olarak üreticilerin maliyetlerine katkı sağlamak ve üretimde sürdürülebilirliğin temini adına yaptığı desteklerin devam ettiğini söyledi.

İzzet Murat, "Üretim ve üretenin yanında yer alarak, gıda arzının devamlılığı dünyada stratejik öneme haiz olmuştur. Bakanlığımız üretim ve üretici odaklı desteklemeleri ile üretimin sürdürülebilirliğinin temini açısından üreticisinin yanında yer almıştır. Bu kapsamda 21 Ekim saat 18:00 itibariyle buzağı destek ödemeleri üreticilerimize ödenmeye başlamıştır. 5 bin 231 üreticimizin 11 bin 346 buzağısı için 5 milyon 750 bin TL destek ödemesi almaya hak kazanmıştır.  T.C. son hanesi 0-2 olanlar için 21 Ekim saat 18.00'den sonra yatmış olup, T.C. son hanesi 4-6-8 olanlar için 28 Ekim saat 13.00'den sonra üreticilerimizin hesaplarına yatırılacaktır. Üreten Bolu'muzun üreten çiftçilerine hayırlı ve bereketli olsun" dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir