ABANT TV SAHİBİ MEHMET ALTUN BERAAT ETTİ

Abant TV İmtiyaz Sahibi Mehmet Altun hakkında açılan şantaj davasında yeterli delil elde edilememesi ve yüklenen suçların sanık tarafından işlendiğinin sabit olmaması nedeniyle beraat kararı verildi.

ABANT TV SAHİBİ MEHMET ALTUN BERAAT ETTİ
12 Ekim 2022

Kararın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Mehmet Altun, Abant TV’nin Bolu halkı adına kamu hizmeti gerçekleştirdiğini ve Bolu’da ki ulusal anlamda yayın ihtiyacının Abant TV ‘nin giderdiğini belirterek “Bolu’da ki ulusal yayın eksikliğini hissettik. Bununla ilgili yola çıktık. Çok kısa bir sürede 25 Haziran 2012’de Abant Tv markasıyla Bolu’yu uluslararası anlamda entegre etti. Biz ona şöyle dedik ; “Bolu’nun dünyaya açılan penceresi”. Pencerenin iki amacı vardı. Bolu’yu aydınlatmak ve Bolu’daki güzellikleri dünyaya entegre etmek. Bir kamu hizmeti görüyorduk. Ciddi anlamda Bolu halkı tarafından , bürokratlar, siyasetçiler tarafından kabul gördük. “ dedi.

"FETÖ İLE MÜCADELE ETTİĞİME PİŞMAN ETTİLER"

Yaşadığı mahkeme sürecini anlatan Mehmet Altun, mahkeme sonrası, şikayet dilekçesi sahiplerinin mahkemeye dilekçe verdiklerini inkar ettiğini belirterek ,”Dilekçe sahipleri geldi ‘ben şikayetçi değildim ki beni emniyete çağırdılar’ dedi.Bu nasıl olabilir? Ben niye yattım o zaman benim televizyonum nerede ? Abant TV'de yaptığımız programlarda Fetö lriptolarını ifşa ederek Fetö ile mücadeleye destek verdik. Beni Fetö ile mücadele etmeye pişman ettiler. Ben Fetö ile mücadele ettiğime bu dünyaya geldiğime pişman oldum. Ben ne yaptım ? mahkemenin verdiği tazminat nasıl karşılayacak benim mağduriyetimi “ dedi.

“ANKARA’YA GİTTİM HİCRET ETTİM”

Abant TV’nin yayında olmadığı dönemde hekimlik mesleğine geri döndüğünü belirten Altun, “Ben bu süreçte ekmeğimi mesleğimle kazandım. Hekimlik gömleğimi yeniden giydim. Ankara’ya gittim hicret ettim. Başka çarem yoktu.” dedi.  

2 yorum yapılmış

  • mehmet12 Ekim 2022 - 16:51
    FETÖ ile mücadele etmek derken bu sizlerin görevi mi ? Neye göre kime göre mücadele edildi? Hukuk ve kollu kuvvetler gerekli mücadeleyi gosteriyor..
  • Taner13 Ekim 2022 - 16:18
    Şimdi şikayetçi olanlara sormak lazım o zaman tvde söylenilenler doğruydu zaten içinizden FETÖ itirafçıları çıktı

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir