BİÇERDÖVER VE BALYALAMA ÜCRETLERİ BELLİ OLDU

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Bolu Ziraat Odası Başkanlığı bir araya gelerek 2022 yılı biçerdöver ve balyalama ücretlerini belirledi.

BİÇERDÖVER VE BALYALAMA ÜCRETLERİ BELLİ OLDU
30 Haziran 2022

Konu ile ilgili olarak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 2022 yılı biçerdöver kontrol hizmetlerinin yürütülmesi hakkında valilik genel emrini hatırlatarak biçerdöver sahipleri ve biçerdöver operatörlerinin sorumlulukları hakkında uyarılarda bulundu. Belge kontrolleri, ürün kayıp oranlarına dikkat edilmesi ve özellikle anız yakma gibi konularda gerekli hassasiyetin operatörler ve muhtarlıklar tarafından sağlanması istendi.

Toplantıya İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Fahri Tetik, Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdür Vekili Çağrı Civan, oda meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, biçerdöver operatörleri ve çiftçiler katıldı.

VERİMLİ VE BEREKETLİ OLSUN

Toplantıda konuşan Ziraat Odası Başkanı Hakkın Fidan, “Burada bulunma amacımız üreticilerimizi ve operatörlerimizi mağdur etmeden orta noktada buluşabilmektir. Belirlenen fiyatların Bolu tarımının paydaşlarına hayırlı, ürünleri verimli ve bereketli olsun” dedi.

Toplantı neticesinde 2022 yılı hasat sezonu için;

Taban ve düz araziler için dekar biçim ücreti: 130 TL

Meyilli ve yatık araziler için dekara biçim ücreti: 150 TL

Balyalama ücreti için: 12 TL fiyat belirlendi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir