AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ BOLU'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen “Teşkilat Akademisi Mahalle” eğitim programları Bolu’da gerçekleştirildi.

AK PARTİ TEŞKİLAT AKADEMİSİ BOLU'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
14 Mayıs 2022

AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen “Teşkilat Akademisi Mahalle” eğitim programları Bolu’da gerçekleştirildi.

AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen “Teşkilat Akademisi Mahalle” eğitim programları Bolu’da devam etti. “Bu hikayenin kahramanı sensin” sloganıyla başlayan eğitim programına AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ve AK Parti Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı Başkan Yardımcısı Veli Tolu da katıldı. Eğitim öncesinde Ataş, beraberindeki AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve yöneticiler eşliğinde basın açıklaması gerçekleştirdi.

“BU HAFTA İTİBARİYLE TEKRAR BAŞLAMIŞ OLDUK”

Eğitimlere bu hafta itibariyle tekrar başladıklarını belirten Ataş, “Genel Merkez Ar-Ge Eğitim Başkanlığımızın Türkiye genelinde başlatmış olduğu, daha öncesinde 2021’in eylül ayı sonlarına doğru il ve ilçe yönetimleri düzeyinde yapılan teşkilat akademisi eğitim programları ocak ayı sonu itibariyle tamamlanmıştır. Ramazan’dan önce tekrar Ar-Ge Eğitim Başkanlığımız teşkilatımızın en önemli birimlerinden olan mahalle ve köy temsilcilerimizin katıldığı, illerdeki Ar-Ge ve eğitim toplantılarını Ramazan öncesi birkaç toplantı yapılmıştı, Ramazan’da ara verdik ve bu hafta itibariyle tekrar başlamış olduk.  Haziran’ın sonuna kadar mahalle yönetimleri seviyesindeki bu Ar-Ge başkanlığının düzenlediği eğitim toplantıları yapılacak. Bu yüzden Bolu teşkilatımızdayız” dedi.

2023 SEÇİMLERİNE HAZIRLANILIYOR

2023 seçimleri için çalışmaların hızlandığına dikkat çeken Ataş, “Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığımıza bu tür organizasyonları yapıp, teşkilatımızın her kademesindeki kardeşlerimizi bilgilendirme eğitim toplantısından geçirmesi münasebetiyle, muhtelif konularda 2023 seçimlerine giderken bizim her seçim öncesinde mutlaka teşkilatlarımızı, seçimlere hazırlayan bilgilendirme toplantıları yaparız ve seçimlere öyle hazırlanırız. Aslında biz sadece seçim dönemlerinde çalışan bir siyasi parti değiliz. Her an seçim olacakmış gibi hazır olan ve bu anlamda bütün birimleriyle çalışmaları sürdüren bir yapımız var. Her zaman için teşkilatımızı dinamik bir yapı içerisinde tutmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’NİN GELECEK 100 YILINI ŞEKİLLENDİRECEK”

Ataş, 2023’te gerçekleşecek seçimlerin Türkiye’nin gelecek 100 yılını belirleyeceğine dikkat çekerek, “2023’e kadar tüm Türkiye genelinde bütün teşkilatlarımızda olacak şekilde çalışmalarımızı dozunu arttırarak devam ettireceğiz. Çünkü 2023 seçimleri gerçekten Türkiye’nin geleceğiyle ilgili önemli bir seçim. 2023 seçimleri Türkiye’nin gelecek 100 yılını şekillendirecek en önemli eşiklerden birisidir. Bunu aşmak mecburiyetindeyiz” şeklinde konuştu.

Basın açıklamasının ardından basına kapalı olarak devam eden eğitim programında; Mustafa Ataş “Teşkilatçılık: Tecrübe Paylaşımı”, Zafer Şahin “Siyasal İletişim ve Yeni Medya”, Hakan Turgut “Etkili İletişim”, Şaban Kızıldağ “Motivasyon” konularında seminer verdi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir