MEZARLIK YOLUNDA KRİZ ÇÖZÜLDÜ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Çakmaklar Mahallesi mezarlığında yapılan yol açma çalışmaları kapsamında mahalle muhtarı İsmail Candan ile görüştü. Yapılan görüşme sonrası yolun açılması kararlaştırıldı.

MEZARLIK YOLUNDA KRİZ ÇÖZÜLDÜ
11 Mayıs 2022

Bolu Belediyesi ile Çakmaklar Mahallesi sakinlerini karşı karşıya getiren Çakmaklar Mezarlığındaki yol açma çalışmaları ile ilgili yaşanan kriz sona erdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye ekiplerinin çalışmalarına sert tepki gösteren Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan ile makamında görüştü. Başkan  Özcan görüşmenin ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine yolun geçeceği güzergahta detaylı inceleme yapılması talimatı verdi. Yapılan incelemenin ardından yolun açılması konusunda karar alındı.

Yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapan Başkan Özcan, “Muhtar Candan’ın nezaretinde bölgeye giden ilgili personellerin yaptıkları detaylı inceleme sonucunda, yolun açılmasında herhangi bir sorun olmadığı konusunda mutabık kalınmıştır. Çakmaklar Mahallesi Muhtarı İsmail Candan arasında yapılan ikinci görüşme neticesinde güzergâhta yol çalışması yeniden başlatılmıştır. Bölgedeki trafiği ve ulaşımı kolaylaştıracak bu kritik yolun, şimdiden Çakmaklar Mahallesi’ne ve Bolu’ya hayırlı uğurlu olmasını dileriz. Son olarak bu olaydan siyasi rant devşirmeye çalışanları da kınıyor, ‘yazıklar olsun’ diyor ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.”dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir