TANJU ÖZCAN: "BENİ DE GÖZALTINA ALIN"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Türkiye’deki artan mülteci sorununa dikkat çekmek için çekilen ve sosyal medya platformlarında paylaşılan ‘Sessiz istila’ isimli videoyu hazırlayan kişinin gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

TANJU ÖZCAN: "BENİ DE GÖZALTINA ALIN"
5 Mayıs 2022

Türkiye’de her geçen gün artan mülteci sorununa dikkat çekmek için yayınlanan ‘Sessiz İstila’ isimli video sosyal medya platformlarında binlerce kez izlendi. Türkiye’de önümüzdeki yıllarda yaşanabilecek mülteci krizine dikkat çeken videoyu hazırlayan kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Mülteci sorununa karşı yaptığı açıklamalarla büyük yankı uyandıran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da videoyu hazırlayan kişinin gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Özcan, sosyal medya hesabından, “Sessiz İstila sığınmacı sorunu anlatan kısa film ile ilgili gözaltıları kınıyorum. Gerçekleri söylemek suçsa ben bu suçun ortağıyım. İsterseniz beni de gözaltına alın.Şanlıurfadayım” paylaşımında bulundu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir