KIZILAY KOLTUĞU KÜÇÜK BEREN'E EMANET

Türk Kızılay Bolu Şubesi Başkanı Muhsin Kınacı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu ilkokul öğrencisi Beren Ercan'a teslim etti.

KIZILAY KOLTUĞU KÜÇÜK BEREN'E EMANET
22 Nisan 2022

Bahçeşehir Koleji 2'nci sınıf öğrencisi Beren Ercan, temsili olarak oturduğu Kızılay Şube Başkanı Kınacı'nın koltuğunda, Kızılay çalışanları ve gönüllülerine hitap etti. Beren Ercan, 23 Nisan'da Türk Kızılay gibi değerli bir kurumun makamında olmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu belirterek şöyle dedi: "Türk Kızılay'ının siz değerli çalışanları ve gönüllüleri; bizim gözümüzde çok ama çok kıymetlisiniz. Ben okul hayatımda Kızılay'ı ve çalışmalarını çokça duydum. Çocuk kalbimde Kızılay bir iyilik meleği olarak yer buldu. Ben bayrağa sevdalı bir anneannenin torunuyum. Bayrak ve vatan sevgisi onunla küçük yaşta öğrendiğim güzel bir duyguydu. Uzun zamandır annem de Kızılay gönüllüsü olarak görev yapmakta. Kutsal bayrağımızın hilalini her gün annemde görmek de beni ayrıca mutlu ediyor. Sizlerin; yetime, öksüze, yaşlıya, engelliye, bebeğe hiçbir ayrım gözetmeksizin ihtiyacı olan herkese yardım eli uzatmanız beni hem çok duygulandırdı hem de çok gururlandırdı. İyi ki varsın Kızılay. Varlığın hem vatanıma güven veriyor hem milletime darda kaldığında kimsesiz olmadığını hatırlatıyor. Hep var ol."

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir