"MÜLTECİLERİ GÖNDERMEYECEĞİZ" DİYEN ERDOĞAN'A TANJU ÖZCAN'DAN TEPKİ

Geçici sığınmacılar konusunda söylemleriyle bilinen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Mültecileri ülkelerine göndermeyeceğiz" sözlerine tepki gösterdi.

"MÜLTECİLERİ GÖNDERMEYECEĞİZ" DİYEN ERDOĞAN'A TANJU ÖZCAN'DAN TEPKİ
12 Nisan 2022

"Uluslararası İyilik Ödülleri" törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu güzel ülkemizde ana muhalefetin başındaki ve yanındakiler 'seçimi kazandığımızda mültecileri ülkelerine göndereceğiz' diyorlar. Biz göndermeyeceğiz. Çünkü biz ensarın ne olduğunu, muhacirin ne olduğunu çok iyi biliriz. Biz ev sahipliğine devam edeceğiz. Bundan tedirgin değiliz." dedi. Geçici sığınmacıların ülkelerine gönderilmesi noktasında Bolu'da yaptığı uygulamalarla bilinen ve bu konuyu devamlı gündemde tutmaya çalışan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Erdoğan'ın bu söylemlerine sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Tanju Özcan, paylaşımında, "Eyy Muhalefet nerdesin? Neden ülkenin en temel meselesinde sessizsiniz? Erdoğan tek başına buna nasıl karar verir? Bu ülkenin tek sahibi Türk Milleti. Böyle bir karar verilecekse tek kişi değil, 84 milyon verir." dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir