KARACİĞERİ İFLAS EDEN BAŞKAN RECAİ ÇAĞLAR'A ACİL DONÖR ARANIYOR

Karaciğere bağlı rahatsızlığı nedeniyle Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar için acil karaciğer nakli gerekiyor.

KARACİĞERİ İFLAS EDEN BAŞKAN RECAİ ÇAĞLAR'A ACİL DONÖR ARANIYOR
7 Nisan 2022

Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar'ın, karaciğere bağlı rahatsızlığı nedeniyle Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

Yeniçağa Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Belediye Başkanımız Recayi Çağlar'ın İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisine devam edilmektedir. Belediye Başkanımız Recayi Çağlar'a karaciğer nakli için acil canlı donör aranmaktadır." ifadelerine yer verildi.

Paylaşımda, Çağlar için gönüllü olmak isteyenlerin oğlu Azmi Çağlar ile iletişime geçmesi istendi.

Bu kapsamda; 18-60 yaş arasında, A rh + ve A rh - kan gruplarına sahip, GÖNÜLLÜ canlı donöre ihtiyaç duyulmaktadır. Bu konuda organ bağışı yapabilecek GÖNÜLLÜ kişilerin aşağıdaki numaralar ile iletişime geçmesi rica olunur.

05394900082 (Azmi Çağlar)

05053202066 (Abdussamed Çağlar)

NOT: Karaciğer nakli sağlıklı bir karaciğerden alınan bir parçanın nakli anlamına gelmektedir.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir