TEPKİ ÇEKEN YOLDA AK PARTİLİLER İNCELEMEDE BULUNDU

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti İl Başkanı Suat Güner,  Salıbeyler Mahallesinde bulunan ara yolların Bolu Belediyesi tarafından kapatıldığı yönünde mahalle sakinlerinin şikayetleri artınca söz konusu yolda incelemelerde bulundu.

TEPKİ ÇEKEN YOLDA AK PARTİLİLER İNCELEMEDE BULUNDU
22 Şubat 2022

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve AK Parti İl Başkanı Suat Güner, beraberindeki partililerle birlikte Salıbeyler Mahallesinde bulunan Kanal Yolu üzerindeki ara yollarda incelemelerde bulundu. Mahalle sakinlerince ara yolların Bolu Belediyesi tarafından kapatıldığı yönündeki şikayetler üzerine incelemede bulunduklarını belirten partililer, inceleme sonrası açıklama yaptı.

“ZORBALIKTA BİR YERE KADAR”

Yaptığı incelemeler sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Aydın, “Bu açıklamayı uzun zaman imtina ettim. Ama artık bir yere kadar, zorbalıkta bir yere kadar. Yaptım oldu, bitti tavrı da bir yere kadar. Oturduğun koltuğun hakkını vermen gerekiyor. Kendisine bunu defalarca ifade ettik. Yapacaksan Belediye başkanlığı yap. Vatandaş yapıp yapmadığı konusunda da artık takdir ve bilinç sahibi. Ben hem bu durumu Bolulu hemşerilerime şikayet ediyorum hem de bu yanlıştan en kısa sürede dönülmesini Bolu Belediyesinden rica ediyorum. Çünkü bu yolda olabilecek her hangi bir trafik kazasının sorumlusu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dır” dedi.

“YAPIM AŞAMASINDA KAPATILMADI”

“Uzun zamandır beklediğimiz düzelir diye umut ettiğimiz vaka hala düzelmeyince ve dün de biz yola çıkarken arabayla az kalsın kaza yapıyorduk bu yüzden açıklama yapma gereği duydum. Bildiğimiz üzere bu yol kanal yolu. Kanal yolu Alaaddin Yılmaz zamanında da kapatılmak istenmiş bir yol. O zaman yapılan bir proje burası. Ortada olan kanal DSİ’ye ait sulama kanalı. Lakin o zaman olmadı. Tanju Başkan Tarım ve Orman Bakanlığından gerekli izni aldı ve yolu kapatma işlemini gerçekleştirdi. Kalıcı konutlar mevkiinden devam eden bu alana kadar bildiğiniz üzere üst yaka dediğimiz mahallelere ara yollar var. Salıbeyler Mahallesi’nin iki tane giriş çıkış yolu vardır. Birisi Kültür Mahallesi’nden doğru, diğeri ise Köroğlu Devlet Hastanesinin oradan akan bir trafik vardır. Biz kendimizi bildik bileli burası yaylaya gittiği için yaylalar caddesi diğer yol ise Salıbeyler Mahallesinin yolu. Dikkat ederseniz bu ara yollardan hiç birisi, buranın yapım aşamasında kapatılmadı. Eskisi gibi muhafaza edildi. Bir tek Salıbeyler mahallesinin her iki yolu da trafiğe kapatıldı. Yaylalar caddesini hemşerilerimiz kullanamıyorlar. Yolu ise tam bir kapatma değil ama böyle trafiğe engel olacak şekilde doğrudan Köroğlu Devlet Hastanesine ulaşılamayacak şekilde bir trafik düzeni yaratıldı uzun zamandır. Beklememin sebebi mahalleli buna tepki gösterdi” ifadelerini kullandı.

 “DOĞRUYU SÖYLEMEYEREK, DEVLET SU İŞLERİNİ HEDEF GÖSTERDİ”

Aydın, “Belediye başkanı ile görüştüler ve bu konuda imza topladılar. Demokratik bütün yolları denedik. Muhtarımız gitti konuştu, her gidişte bu yolun projesinin Devlet Su İşlerine ait olduğu dolayısıyla Bolu Belediyesinin her hangi bir dahli olmadığı ifade edildi. Devlet Su İşleri Müdürümüz ile de görüştüm. Bu yolun hiçbir projesi Devlet Su işlerine ait değil. Proje tamamen Bolu Belediyesine aittir. Burada DSİ’yi ilgilendiren tek kısım ortada bulunan sulama kanalıdır. Bunun haricinde hiçbir dahli yoktur. Bu kapatma ve yol tadilat işleminin tek sorumlusu Bolu Belediyesidir. Bolu Belediyesine bütün hemşerilerimiz gitmiş ve yine doğruyu söylemeyerek DSİ’yi hedef göstermiştir” dedi.

“ZORBALIKTA BİR YERE KADAR”

Aydın, “Ben buradan şunu merak ederek soruyorum; Yol boyunda hiçbir yer kapatılmamışken bunu şahsi olarak da algılamak istemiyorum yani herkesin işine bakması kanaatini özellikle bunu üstüne basa basa söylüyorum. Bu açıklamayı uzun zaman imtina ettim. Ama artık bir yere kadar, zorbalıkta bir yere kadar. Yaptım oldu, bitti tavrıda bir yere kadar. Oturduğun koltuğun hakkını vermen gerekiyor. Kendisine bunu defalarca ifade ettik. Yapacaksan Belediye başkanlığı yap. Vatandaş yapıp yapmadığı konusunda da artık takdir ve bilinç sahibi. Ben hem bu durumu Bolulu hemşerilerime şikayet ediyorum hem de bu yanlıştan en kısa sürede dönülmesini Bolu Belediyesinden rica ediyorum. Çünkü bu yolda olabilecek her hangi bir trafik kazasının sorumlusu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dır” dedi.

“HEDEF SAPTIRMAK DİYE BİR ŞEY VAR”

Son olarak konuşan Ak Parti İl Başkanı Suat Güner ise, “Bu konular standart her zamanki gibi çarpıtılarak yön değiştiriliyor. Sayın Vekilimizinde söylediği gibi komşularımızın, hemşerilerimizin bizlere de şikayetini ulaştırdığında haberimiz oluyor. Şuna üzülüyorum hedef saptırmak diye bir şey var. Ben yapmadım Devlet Su İşleri yaptı. Ben yapmadım Karayolları yaptı. Ben yapmadım Hükümet yaptı. Yani bu artık inandırıcılığını yitirdi” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir