TANJU ÖZCAN'DAN KENDİSİNE KÜFREDEN 2 BİN KİŞİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, avukatı aracılığıyla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına sosyal medya hesaplarından kendisi hakkında ağır hakaret içerir paylaşımlarda bulunan yaklaşık 2 bin kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

TANJU ÖZCAN'DAN  KENDİSİNE KÜFREDEN 2 BİN KİŞİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
27 Aralık 2021

ANA AVRAT SÖVENLERE DAVA AÇIYOR

Kendisine içerisinde ağır küfürlerin de bulunulduğunu belirten Başkan Özcan, “Ana avrat sövenlere, bilmem ne çocuğu diyenlere dava açıyoruz. beni normal bir şekilde eleştirenlere dava açmıyoruz. Bu davadan da tazminat alırsam eğer, öğrencilere burs vereceğim” ifadelerini kullandı.

“BUNLAR TROLLER, BOLU’DA YAŞAYANLAR DA DEĞİL”

Yaklaşık 2 bin kişi tespit edildiğini belirten Başkan Özcan“Avukata vekalet verdim. Küfüre varan, şerefe namusa dokunan hakaretlerle ilgili dava açmasını istedim. Eleştirilere falan değil. Biz o kadar çok eleştiri alıyoruz ki onlara dava açmadım. Ama senin anana avradına sövüyorsa, sana bilmem ne çocuğu diyorsa onlara dava açıyoruz. Üstelik bunlar troller. Rize’den çıkıyor, Balıkesir’den çıkıyor. Bolu’da yaşayanlar da değil. Binde biri Bolu’dan çıkıyor. Yaklaşık 2 bin kadar kişi tespit edilmiş. Beni bu yüzden arayanlar oluyor. ‘Davanızdan vazgeçer misiniz?’ diye. ‘Senin anana avradına sövsem ben, sen vazgeçer misin’ diye cevap veriyorum” ifadelerini kullandı.

“ÖĞRENCİYE BURS OLARAK VERİRİM”

Tazminat kazanırsa kendi namına harcamayacağını belirten Başkan Özcan, “Süreç yeni başladı. Ben buradan tazminat alırsam onları gidip kendi namıma harcamayacağım. Ya bunları fonda toplayıp şeffaf bir şekilde öğrenciye burs olarak veririm. Yada bir hayır işinde kullanırım. Ne gelecek tam bilmiyorum duruma göre bakacağım. Ne kadar para gelir bilmiyorum. Ama ben tamamını şeffaf bir şekilde Bolu halkı ile paylaşacağım. Bu paraları Kayseri’deki gibi döner dağıtma bilmem ne gibi yapmayacağım. Dediğim gibi öğrenciler vermeyi düşünüyorum” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir