TEMİZLİK İŞÇİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Bolu’da temizlik işçisi Pakize Kefli, sokak temizliği yaptığı esnada bulduğu cüzdanı polis ekiplerine teslim etti. İçerisinde 175 TL bulunan cüzdan sahibine ulaştırıldı.

TEMİZLİK İŞÇİSİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
24 Aralık 2021

Bolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli 52 yaşındaki temizlik işçisi Pakize Kefli, İzzet Baysal Caddesi üzerinde temizlik yaptığı esnada cüzdan buldu. Kefli, bulduğu cüzdanı cadde üzerindeki polis ekiplerine teslim etti. Ç.D. isimli kişiye ait olduğu öğrenilen ve içerisinde 175 TL bulunan cüzdan polis ekiplerince sahibi bulunarak teslim edildi.

Pakize Kefli, "Caddelerde temizlik yaparken çok cüzdan ve para buldum. Hepsini de polise teslim ettim. Benim boğazımdan haram para geçmez. Temizlik işi yapmak benim ne kadar görevimse, bulduğum cüzdanı da sahibine teslim etmek de benim görevim. Tomarla para bulsam da yine teslim ederim. Şu anda cüzdanı polise teslim etmekten çok mutluyum" dedi.

HABER KAYNAK: KASIM ŞAHİN

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir