TANJU ÖZCAN AHİLİK ÇEKİÇLE ÖRS ÜZERİNDE DEMİR DÖVDÜ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yukarı Çarşı’daki Ahilik Haftası kutlama programına katıldı. Beyazıt Camii önündeki programda Başkan Özcan, esnaf ve vatandaşların Ahilik Haftası’nı kutlayarak, çekiçle örs üzerinde demir dövdü.

TANJU ÖZCAN AHİLİK ÇEKİÇLE ÖRS ÜZERİNDE DEMİR DÖVDÜ
24 Aralık 2021

Bolu’da Ahilik Haftası tarihi Yukarı Çarşı’da düzenlenen etkinlikte kutlandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Yıldırım Beyazıt Camii önünde düzenlenen programda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da katıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yoğun katılımın olduğu programda esnaf ve vatandaşların Ahilik Haftası’nı kutlayarak, ardından çekiçle örs üzerinde demir dövdü. Ardından Ahilik duasında dua eden Belediye Başkanı Tanju Özcan, daha sonrası ise esnaflarla beraber ikram edilen simit, helva ve çorba ile kahvaltı yaptı.

Bu anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Özcan, diğer esnaf ve sanatkarların da Ahilik Haftası’nı kutlayarak, “Güne Yukarı Çarşı’mızda Ahilik Haftası nedeniyle düzenlenen programda esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek başladık. Dürüstlüğü, iyi ahlakı ve kardeşliği esas alarak Anadolu’nun güzel değerlerini uzun yıllardır yaşatan tüm esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftası kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir