BOLU’DA DOKTORA SALDIRI

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Doktor Emre Bilgin görevi başında saldırıya uğradı. Doktoru darp eden 24 yaşındaki Y.E.D polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

BOLU’DA DOKTORA SALDIRI
23 Aralık 2021

Bolu’da, eşini göz muayenesi için Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götüren Y.E.D.’nin eşi sıra beklemek istememesi üzerine poliklinikte bulunan hemşirelerle tartıştı. Eşinin tartıştığını duyan Y.E.D., muayene odasına girerek göz doktoru Emre Bilgin'e yumruklu saldırıda bulundu. Bilgin'in yüzüne aldığı darbeyle burnu kırıldı. Saldırının ardından hastanenin özel güvenlik ekipleri, şahsı dışarı çıkararak durumu polis ekiplerine bildirdi. Emre Bilgin'in şahıstan şikayetçi olması üzerine Y.E.D., gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Saldırıya uğrayan Doktor Emre Bilgin "Şahıs, ‘Parasını biz veriyoruz. Bizi muayene edeceksiniz’ diye konuştu sırasını beklemeden. Diğer hastalara da saygı göstermediler. Diğer hastalar da rahatsız oldu. Daha sonra hastanenin güvenlikleri hastayı çıkarırken kadın hala, ‘Parasını biz veriyoruz, bakacaksınız tabi’ dedi. Ben de o sırada, ‘Buyurun, dışarıya çıkar mısınız’ dedim. O esnada kadının yanındaki erkek şahıs bana vurdu. Burnuma yumruk attı. Burnumda kırık var. İstirahat raporu aldım. Diğer hastalarımız da mağdur oldu bu durumdan. Biz de şikayetçi olduk. ‘Beyaz kod’ verdik” ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış

  • Serap26 Aralık 2021 - 10:26
    Araştırılsın 25 yqsindaki yunus denilen insan çünkü boluda herkesi tehdit ediyor eşi diye yalan haber yapilmasin 50 yaşında kadının sewgilisi eşi falanda değil kadında herkesi tehdit ediyor mahallede aahh bilseler iç yüzlerini bide utanmadan esi die haber yapiolar doktora el kalkio devlettende yardim alıyorlar ihtiyaç sahibiyiz die araştırılsın kimsenin haklarını yemesinler pislikler

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir