BIÇAK PARASI ALDIĞI İDDİA EDİLEN DOKTOR GÖZALTINA ALINDI

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görev yapan plastik cerrahi uzmanı Dr. Ali G, hastalarından bıçak parası aldığı iddiasıyla gözaltına alındı.

BIÇAK PARASI ALDIĞI İDDİA EDİLEN DOKTOR GÖZALTINA ALINDI
2 Aralık 2021

BAİBÜ Tıp Fakültesi’nde görevli plastik cerrahi uzmanı Dr. Ali G’nin bıçak parası aldığı şikayeti üzerine Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Söz konusu doktor sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Öte yandan, doktorun Sağlık Bakanlığı ile hizmet sözleşmesi imzalamadığı, BAİBÜ Dekanlığına bağlı olarak akademik personel olarak görev yaptığı öğrenildi.

Konu hakkında görüşülen BAİBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu, "Söz konusu doktor hakkında daha önceden de CİMER'e şikayette bulunulmuştu. Hakkında devam eden iki tane soruşturma var. Dekanlık olarak konunun takipçisi olacağımızı ve idarisoruşturma açacağımızı bildirmek isterim. Üniversitemizin adının bu şekilde lekeleyen hiçbir eyleme müsaade etmeyeceğiz. Gereken neyse yapacağız." dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir