VEDAT MİLOR BOLU’DA RESTORAN BULAMADI

Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor, kendi web sitesinde aşçılarıyla ve yemekleriyle ünlü Bolu’dan bir restorana yer veremediklerinden dert yandı.

VEDAT MİLOR BOLU’DA RESTORAN BULAMADI
18 Kasım 2021

Haber :Hızır İlyas Yıldırım

Türkiye’de “Yemek Eleştirmeni” denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan Vedat Milor, kendisine ait rehber.vedatmilor.com adresinde Bolu’dan bir restorana yer vermek istediklerini ancak bulamadıklarını bildirdi.

2 milyona yakın takipçisi bulunan sosyal medya hesaplarında bir paylaşımda bulunan Milor, “Üzücü bir bilgi. rehber.vedatmilor.com’da Bolu’dan bir restorana yer veremedik. Olanı bir kenara bırakıp ne yapılabilir, buna bakalım. Sizce Bolu’dan rehbere girebilecek bir restoran var mı?” notu düştü.

AŞÇILARIYLA ÜNLÜ BOLU’DA ELLE TUTULUR BİR RESTORAN YOK MU?

Milor’un bu paylaşımının altına takipçileri yorum yağdırdı. Yorumlarda kimileri Bolu’dan restoran önerisinde bulundu, kimileri ise aşçıları ve yemekleriyle ünlü Bolu’da elle tutulur bir restoranın olmadığını yazdı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir