TANJU ÖZCAN’DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A İMALI GÖNDERME

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elektrik faturalarındaki TRT payı ve enerji fonu kesintilerinin kaldırılacağını duyurmasının ardından imalı bir paylaşımda bulundu.

TANJU ÖZCAN’DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A İMALI GÖNDERME
10 Kasım 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Son yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki dönemde elektrik faturalarındaki TRT payı ile enerji fonu kesintilerini kaldırma kararı aldıklarını duyurdu. Alınan bu kararın ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak imalı bir göndermede bulundu.

“BU BÜYÜK İNDİRİMLE NELER YAPILIR NELER”

Başkan Özcan, yaptığı paylaşımda, “Asrın müjdesiyle, elektrik faturalarından TRT Payının kaldırılmasıyla aylık 150 TL faturadan cebimizde kalacak tutar tam tamına 2,33TL. Bu büyük indirimle neler yapılır neler :) Teşekkürler Sn. Cumhurbaşkanım. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” ifadelerinde bulundu.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir