BOLU'DA OFFROAD ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Bolu'da off-road araçlarıyla gezintiye çıkan gazeteciler, zorlu arazi koşullarından geçerek adrenalin deneyimi yaşadı.

BOLU'DA OFFROAD ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
1 Kasım 2021

Bolu Doğa Sporları ve Offroad Kulübü Derneğince (BOLOFF) kentte görev yapan ulusal ve yerel basın çalışanlarına yönelik off-road etkinliği düzenlendi.

Aşağısoku Mahallesi'ndeki dernek binasında toplanan üyeler ve gazeteciler, arazi araçlarına binerek Atyaylası bölgesine hareket etti.

Gazeteciler, yaklaşık 75 kilometrelik parkurda zorlu arazi koşullarından geçti.

Yaklaşık 5 saatlik etkinlikte molalar veren gazeteciler, sonbahar renklerinin hakim olduğu güzergahları fotoğrafladı.

Etkinliğe 25 arazi aracı ile yaklaşık 55 kişilik bir ekip katıldı.

TOSFED BAJA KUPASININ  BOLU'DA YAPILMASI PLANLANIYOR

BOLOFF Derneği Başkanı Burhan Turan, 4-5 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Baja Kupası ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Turan, "Offroad disiplininin yükselen yıldızı Baja branşı, 2021 sezonunda Bitci.com TOSFED Baja Kupası adı altında Denizli, Bursa, Bolu ve Düzce’de, sırasıyla Ekim, Kasım ve Aralık aylarında gerçekleştirilecek 4 yarıştan oluşacak. Bu sezon büyük bir katılıma sahne olması beklenen 2021 TOSFED Baja Kupası, kısa adı DENDOFF olan Denizli Offroad Kulübü tarafından 16-17 Ekim 2021 tarihlerinde Denizli’de düzenlenecek ilk ayak ile başlayarak, sırasıyla Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) ve Bolu Offroad Kulübü (BOLOFF) ve Düzce Offroad Kulübü (DOSOD) organizasyonlarıyla tamamlanacak.4×4 arazi araçları ile buggy veya SSV adı verilen özel yarış araçlarının katıldıkları baja yarışları, yol dışı etaplarda gerçekleştirilen rally tipi offroad yarışları olarak biliniyor. Cuma sabah başlayıp Pazar akşam bitecek şekilde üç gün olarak düzenlenen yarışlar, toplam uzunluğu 200 ile 600 kilometre arasında olan kum, toprak, çakıl zeminli parkurlarda gerçekleştiriliyor." dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir