BOLU BELEDİYESİ'NE AMERİKA KARŞITI PANKART ASILDI

Son günlerde yaptığı açıklamalarla Amerika’ya yüklenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye binasına Amerika’ya yönelik sözlerin bulunduğu pankart asarak tepkisini göstermeye devam ediyor.

6 Ekim 2021

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamayan Amerikan yetkililerine seslenen ve yaptığı açıklamalarla Amerika’ya adete ateş püskürten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye binasına Amerika’ya yönelik sözlerin bulunduğu pankart asarak tepkisini göstermeye devam ediyor.

“ABD TARİHTE HİÇBİR ZAMAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN DOSTU OLMAMIŞTIR”

Bolu Belediye binasına asılan pankartta “Ey hadisiz ABD! Anlamıyoruz zannetme! ABD tarihte hiçbir zaman Türkiye Cumhuriyeti’nin dostu olmamıştır. Bu ülkede Alevi, Sünni gerginliğini çıkartan ABD yönetimleridir. Bu ülkede Kürt, Türk çatışmasını çıkartmak için PKK/YPG terör örgütünü kuran ve hala silah veren ABD yönetimleridir. Bu ülkede 12 Eylül darbesini gerçekleştiren ABD yönetimiydi. Taşeron FETÖ terör örgütünü kuran ve 15 Temmuz hain darbe rejimini planlayan ABD yönetimidir. Türkiye’ye sığınma istilasını tasarlayan ve ülkemizi bu yola karışıklığa sürüklemeye çalışan ABD yönetimidir” ifadelere yer verildi.

“DÜNYA BEŞTEN TÜRK MİLLETİ ABD’DEN BÜYÜKTÜR”

Pankartta hükümete yönelik ifadelere de yer verildi. Pankartta, “ Hükümete sesleniyoruz; ABD yönetimince Cumhurbaşkanımızın şahsına yapılan saygısızlıklar esasen Türk milletine yapılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ABD sömürgesi değildir. Türkiye, ABD’den başka kimseye hizmet etmeyen NATO’dan ayrılmalıdır. Kürecik ve incirlik üsleri derhal kapatılmadır. Dünya beşten, Türk milleti ABD’den büyüktür. Yaşasın tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti. Kahrolsun emperyalist Amerika” ifadelerine yer verildi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir