SADETTİN BASKIN'DAN ÖZCAN'A TEPKİ: "BU DEFA ŞOVUN DOZUNU BAYAĞI KAÇIRDIN"

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın tesettürlü bir bayanla olan anısını anlattığı ve büyük tepki çektiği konuşmasının ardından "Bu iğrenç ima bir belediye başkanına asla yakışmadı" dedi.

SADETTİN BASKIN'DAN ÖZCAN'A TEPKİ: "BU DEFA ŞOVUN DOZUNU BAYAĞI KAÇIRDIN"
2 Eylül 2021

Sadettin Baskın, yaptığı yazılı açıklama ile Tanju Özcan'a sert tepki gösterdi.

Başkan Sadettin Baskın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Çocuğu olmadığı için kendisinden yardım isteyen bir hanımefendiye böyle bir yaklaşım gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı şiddetle kınıyorum. Kınamakla yetinmiyorum, şiddetle ayıplıyorum. Evet Sayın Başkan bu defa şovun dozunu bayağı bir kaçırdın. Çekirge bir sıçradı iki sıçradı maalesef üçüncüde ayakları dolandı sıçrayamadı. Artık ayaklarına mı dolandı desek Cenab-ı Rabbül Alemin dolaştırdı mı desek bilemiyorum. Bizler Milli Görüşçüler olarak tarihten bugüne her zaman doğruya doğru yanlışa yanlış demesini bildik. Tanju Bey'in sığınmacılar konusundaki misafirliğin çok uzadığı yaklaşımına katıldığımızı fakat yönteminin ve tutumunun yanlış olduğunu ifade ettiğimizde bazı dostlarımız Sayın Başkan’a destek vermişlerdi. Biz o zaman da “yaradılanı severim yaradandan ötürü” düstüru ile hareket edilmesinin daha doğru olacağı ifadesini kullanmış ve vurgulamıştık. Şimdi de burada asıl bahsedilmeyen, gözden kaçırılan önemli bir unsura dikkatleri çekmek istiyorum. Neden kadının tarifini yaparken tesettürlü bir kadın ifadesini kullanma gereği duyduğunu da anlamak mümkün değil. Kadın demesi neden yeterli gelmedi? Açık bir kadın olsaydı kapalı yerine açık bir kadın tabirini kullanacakmıydı merak ediyorum tabi. Sayın Başkana son olarak şunu ifade etmek istiyorum. Eğer gündemde kalmak istiyorsanız; yaptığınız çalışmalarla, icraatlarla gündemde kalmalısınız. Ulusal medyada, yerel medyada kendinize yer bulma çabasından vazgeçmelisiniz. Kaldı ki kimsenin birilerinin övgüsüne ihtiyacı yoktur.  Neticede atalarımız “iyilik yap denize at  balık bilmezse halik bilir.” demişler. Sizin bugün hazır elinizde yetki varken, imkan varken halkımıza daha iyi hizmet etme noktasında mücadele vermeniz en doğrusu olacaktır kanaatindeyim."

1 yorum yapılmış

  • Geredeli2 Eylül 2021 - 13:07
    İyiden iyiye kaçırdı. Ama sizden diğer tarafa da tepki bekliyoruz sadece bi tarafa değil!

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir