YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDE YENİÇAĞA TAMAM

Yeniden Refah Partisi Yeniçağa 1. Olağan İlçe Kongresi 29 Ağustos Pazar günü Yeniçağa Terminal Düğün Salonu’nda kalabalık bir katılımla gerçekleşti.

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDE YENİÇAĞA TAMAM
1 Eylül 2021

Yeniden Refah Partisi Yeniçağa İlçe Teşkilatı, olağan ilçe kongresi ile partisinin perdesini açtı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Mustafa Erbil ilçe başkanı seçildi. Yeniçağa İlçe Kongresine; Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, İl Başkanı Sadettin Baskın, Merkez İlçe Başkanı Faruk Bayrakdar, Yeniçağa Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Ergin, Yeniçağa Şoförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sadık Can, Kadın ve Gençlik Kolları İl Başkanları’nın yanı sıra teşkilat mensupları, çevre il ve ilçe başkanları katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede konuşan Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, “Erbakan Hoca'nın dava arkadaşı, kadim dostu ülkemizin önemli ilim adamlarından Ekrem Doğanay Hocaefendi'nin memleketinde Milli Görüş teşkilatlarının kurulmuş olması sebebiyle çok mutluyum. Mevcut yönetimlerin yanlışlarına sessiz kalmayan, haksızlıklara, adaletsizliklere karşı kendini gösteren, Ömerleri arayanların yanlış adreste olduğunu asıl Ömerlerin Yeniden Refah Partisi çatı altında yüreği yetenler cesareti olanlarla vefa çatısı altında siyasi mücadele vermektedirler. Allah'ın izniyle Yeniden Refah kadroları geçmişte olduğu gibi tekrardan bu milletin hizmetkarı olma yolunda önemli bir adım atmıştır Yeniden Refah kadroları en yakın zamanda muktedir olup iktidar olacaktır.” dedi.

İl Başkanı Sadettin Baskın’dan sonra Yeniçağalılara hitap eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, “Eğitim sistemine baktığımızda tam on üç kere eğitim sistemi değişmiş on dokuz yılda. Bu sene üniversite sınavı ilk oturumda üç kişiden biri barajı geçememiş, her sene bu sayı artıyor. Ve bugün bir buçuk milyonun üzerinde üniversite mezunu işsiz kardeşimiz var. Ak Partili arkadaşlarımız da bu salonda varlar. İtiraf ettikleri şeylerden biri eğitim konusunda muvaffak olamadıklarıdır. Yok Finlandiya eğitimi yok Kanada eğitimi. Adı üstünde bu milli eğitim. Sen niye gidiyorsun da bunu başka yerlerde arıyorsun? Senin kendi eğitimin yok mu? Ancak bunlar Yeniden Refah Partimizin iktidarıyla mümkün olacak.” dedi.

Divan başkanlığını partinin Bolu İl Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Çetin’in yaptığı kongrede seçime tek listeyle gidildi.

Mustafa Erbil, üyelerin tamamının oyunu alarak ilçe başkanlığı görevine seçildi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir