VATANDAŞLAR İZZET BABA HEYKELİNE IŞIKLANDIRMA İSTİYOR

Hayırsever İş Adamı Merhum İzzet Baysal’ın, Bolu’nun en işlek caddesi üzerinde bulunan heykeline ışıklandırma yapılmaması tepki çekti.

VATANDAŞLAR İZZET BABA HEYKELİNE IŞIKLANDIRMA İSTİYOR
23 Ağustos 2021

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

İzzet Baysal Vakfı ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin (BAİBÜ) kurucusu, Bolu’nun Babası Hayırsever İş Adamı Merhum İzzet Baysal’ın yine kendi adı verilen İzzet Baysal Caddesi üzerindeki heykelinde ışıklandırma olmaması vatandaşların tepkisine yol açtı.  Vatandaşlar Bolu Belediyesi’nden, ilimize eğitim ve sağlık başta olmak üzere yüzlerce eser kazandıran ve kurmuş olduğu İzzet Baysal Vakfı ile kazandırmaya devam eden, Üstün Hizmet Madalyası ile ödüllendirilen hayırsever İzzet Baysal’ın anıtının bir an önce ışıklandırmasının yapılmasını talep ediyor.

CADDEDEN GEÇENLER ANITI FARK ETMİYOR

Tepkisini dile getiren bir vatandaş, “İlimize gelen yerli ve yabancı turistler Bolu kadar merhum İzzet Baysal'ı da merak ediyor. Şehrin en işlek caddesinde heykeli var ama akşam saatlerinde heykel karanlığa gömülüyor. Işıklandırma olmadığından hiç fark edilmiyor bile. İzzet Babamızın anısına yakışır bir şekilde ışıklandırma talep ediyoruz.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir