RAMAZAN BEREKETİNİ PAYLAŞMAK İÇİN BOLU UTEF SENİNLE

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala, yardıma muhtaş ailelerin kumanya ihtiyacını karşılamak isteyen hayırsever vatandaşlar için Bolu UTEF tarafından bir kampanya başlatıldı.

RAMAZAN BEREKETİNİ PAYLAŞMAK İÇİN BOLU UTEF SENİNLE
31 Mart 2021

Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu UTEF Bolu İl Temsilci Başkanı Satılmış Akman, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Mübarek ramazan bereketi yaklaşıyor. Covid-19 salgının etkisi hala devam ettiği şu günlerde ihtiyaç sahibi aileler, engelli aileleri ve kimsesiz aileler  daha fazla muhtaç hale gelmişlerdir. Şu mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileler ve hatırlanmayı bekleyen kimsesiz ve  engelli aileler maddi sıkıntıdan çaresizliğe düşmüş durumda olan ailelerimizin yüzlerinde gülümsemeyi oluşturalım.
Desteklerinizle Bolu ilimizde ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğim kumanya paketlerimiz ihtiyaç sahibi ailelerimizi sahur- iftar sofralarında bir araya getirecektir.
Ramazan kumanyalarımız ( 1 koli 350 TL) olup, temel gıda maddelerinde  oluşmaktadır.
Ramazan kumanyasına destek verecek duyarlı hayırseverlerimize anlaşmış olduğum Bolu Seç Market Sağlık Şubesi sahibine ödemelerini yapmalarını ve kumamya paketi hazırlandıktan sonra tarafımca ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildikten sonra hayırsevere bilgisi verilecektir.
Ramazan kumanyalarımız ailelerimizin bir aylık ihtiyaçını karşılayacak şekilde hazırlanmaktadır.
Ramazan paketlerini Allah nasip ederse 12 Nisan 2021tarihinde  Pazartesi günü ailelere teslim edip,İlk sahurlarınız ve iftarlarınız bizden olmasını sağlamayı hedefliyorum."

İLETİŞİM: 05344199273
 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir