AKÇAKOCA'DA FECİ KAZA: 3 ÖLÜ

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde eski İstanbul karayolunda yolcu otobüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi yaralandı. Kazada ölen iki Bolulu vatandaşımızın kimlikleri belli oldu.

AKÇAKOCA'DA FECİ KAZA: 3 ÖLÜ
27 Mart 2021

Kaza, akşam saatlerinde, Akçakoca ile Sakarya'nın Kocaali ilçesi arasındaki eski İstanbul karayolunun Edilli mevkiinde meydana geldi. D-655 yolunda heyelan nedeniyle araçların yönlendirildiği eski İstanbul yolu olarak bilinen Akçakoca ile Sakarya arasındaki yolda trafik yoğunluğu yaşandı. İstanbul istikametine giden ve sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen 34 ANB 135 plakalı yolcu otobüsü ile karşı yönden gelen 14 AAY 823 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobil büyük hasar görürken, otobüs ise çarpışmanın etkisiyle bariyerlere çarparak durdu.

OTOMOBİLDEKİ 3 KİŞİ OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Can pazarının yaşandığı kazanın ardından haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobilde bulunan 4 kişiden 3'ünün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, 1 kişi ise ağır yaralandı. Bariyerlere çarparak duran otobüste ise 9 yolcu yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazada demir yığını haline dönüşen otomobilde sıkışarak yaşamını yitiren 3 kişinin cansız bedenleri ise itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Cumhuriyet savcısı olay yerinde incelemede bulundu. Trafik akışı ise kontrollü şekilde sağlanıyor.

ÖLEN 2 KİŞİ BOLULU

Olay yerinde hayatını kaybeden 2 kişinin kimlik bilgileri de belli oldu. Bolunun Gerede İlçesinden olduğu öğrenilen sürücü Fuat Karagöz'ün nakliye işi ile uğraştığı, Fikret Yaman'ın da nakliye şirketinde çalıştığı öğrenildi.Trafik kazasında 14 AAY plakalı araçta hayatını kaybeden 3.kişi olan Semiha Mumcuoğlu Sakarya'nın karasu ileçsinden olduğu ve güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Trafik kazasında yaralanan biri ağır 11 kişi ise Düzce, Sakarya ve Zonguldak’ta ki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerinde inceleme yapmasının ardından cesetler Akçakoca Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeni ile uzun süre trafiğe kapalı olan yol, araçların kaldırılmasının ardından normal seyrine döndü.

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN FUAT KARAGÖZ

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir