KARTALKAYA'DA SOSYAL MESAFE SIFIR

Bolu Kartalkaya'da bulunan oteller hafta sonunda tatilcilerle dolup taştı. Konaklamak ve kayak yapmak için otelleri dolduran tatilcilerin maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaması ise tepki çekti.

KARTALKAYA'DA SOSYAL MESAFE SIFIR
6 Şubat 2021

ZENGİN KAYAKTA, FAKİR CAMDAN BAKIYOR

Koronavirüs salgını kapsamında kesintisiz 56 saatlik sokağa çıkma yasağını evinde geçirmek istemeyen zenginler, soluğu Bolu Kartalkaya mevkiindeki otellerde aldı. Aileleriyle birlikte Kartalkaya Kayak Merkezi'nde bulunan otellere yerleşen zengin tatilciler, hafta sonunun tadını kar üstünde doyasıya çıkardı.

GALİBA KORONAVİRÜS KARTALKAYA'YA UĞRAMIYOR

Tatilcilerin, kayak pistine yakın alanlarda ve otel önlerindeki oturma alanlarında sosyal mesafe kurallarına uymaması, maske takmaması görenlerin tepkisine neden oldu.

CEZALAR ZENGİN TATİLCİLERE İŞLEMİYOR MU?

Bolulu vatandaşlar, emniyet güçlerinin özellikle il merkezinde koronavirüs ihlallerinde adım başına ceza kestiklerini ama ne hikmetse Kartalkaya'yı görmezden geldiklerini savunuyor. Koronavirüs kısıtlamaları kapsamında kesilen cezalarda adaletsizlik olduğunu öne süren Bolulular, Bolu Valiliği'nin Kartalkaya'yı görmezden gelmemesini ve gerekli adımları atmasını talep ediyor.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir