DÜZCE-BOLU ÖNCÜ TED KOLEJİ’NDEN YENİ YIL MESAJI

Türkiye Eğitim Derneği (TED) Akreditasyon sürecinde olan Düzce-Bolu Öncü Koleji tarafından yeni yıl mesajı yayımlandı.

DÜZCE-BOLU ÖNCÜ TED KOLEJİ’NDEN YENİ YIL MESAJI
31 Aralık 2020

Düzce ve Bolu’nun eğitim alanındaki en köklü kuruluşlarından biri olan Öncü TED Kolejleri adına Öncü Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Önder Tonyalı tarafından yeni yıl mesajı yayımlandı.

Vakıf Başkanı Önder Tonyalı, yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi; “Düzce-Bolu Öncü TED Kolejleri’nin değerli yöneticileri, eğitimcileri, değerli velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz; Öncü TED ailesi olarak hep birlikte sürdürdüğümüz eğitim yolculuğumuzda yeni bir yıla daha adım atıyoruz. Hızla değişen dünyada her alanda özgün, araştırmacı, sorumluluk alabilen, çözüm odaklı, donanımlı ve bilinçli bireyler yetiştirme ve eğitim dünyasının öncülerinden biri olma yolunda zor geçen 2020 yılında da çok kıymetli adımlar attık. 

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılına ülkemizin en köklü eğitim sivil toplum kuruluşlarından Türk Eğitim Derneği ile akreditasyon sürecimizi başlatarak öğrencilerimize en donanımlı eğitimi sağlamanın yanında, TED Koleji’ne dönüşüm programına kabul edilen Türkiye’deki ilk kurumlar olduk. 

Pandemi nedeniyle her ne kadar eğitim camiası büyük yaralar alsa da büyük bir sorumlulukla eğitimcilerimizin, velilerimizin mağduriyetine ve öğrencilerimizin konu eksiği yaşamasına izin vermedik. 

Eğitimde öncü, milli kültürünü önemseyen bilimsel düşünebilen, hayallerini ve hedeflerini yüksek tutabilen üretken, mutlu, lider bireyler yetiştirmek adına yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz. Tüm dünya için zorlu geçen 2020’yi geride bırakırken, yeni umut ve heyecanlarla karşıladığımız yeni yılın, sevgili öğrencilerimize, kıymetli öğretmenlerimize ve değerli eğitim paydaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.”

1 yorum yapılmış

  • veli5 Ocak 2021 - 11:41
    bolgenin en iyi okulu... kadrosuyla öğretmenleriyle oldukca memnunuz.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir