BOLU’DA SAĞLIK EKİPLERİNE SİLAHLI SALDIRI

İlimizde, bir hastaya müdahale etmek için olay yerine giden sağlık ekiplerine hasta yakını tarafından silahlı saldırı yapıldı.

BOLU’DA SAĞLIK EKİPLERİNE SİLAHLI SALDIRI
30 Aralık 2020

Olay, akşam üzeri il merkezine bağlı Köroğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Kendilerine gelen ihbar sonrası mahallede yaşayan 80 yaşındaki bir hastaya müdahale için giden 112 Acil Sağlık ekibi, müdahale öncesi hasta yakınlarından bilgi almaya çalışırken sözlü saldırıya maruz kaldı. Kendilerine yapılan hakaretler sonrası sağlık çalışanları emniyet güçlerine haber vererek ambulans önünde beklemeye başladı.  Bu sırada hasta yakını bir kişi tabancayla ambulansa ateş etmeye başladı. Büyük korku ve paniğin yaşandığı olaya emniyet güçleri müdahalede bulundu. Olay yerinden ayrılarak karakola giden sağlık ekibi şahıs hakkında şikayette bulundu.

ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrası, ambulansa ateş ettiği öne sürülen İ.E.E (32) gözaltına alındı. Ekipler, olay yerinde 7 adet kurusıkı tabanca mermi kovanı tespit ederek bölgeyi emniyet bandı ile çevirdi.

SAĞLIK MÜDÜRÜ OLAY YERİNE GELDİ

Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol ile sağlık müdürlüğü yetkilileri de polis karakoluna gelerek saldırıya uğrayan sağlık personelinin durumunu öğrendi. Öte yandan, hasta kadın 112 Komuta tarafından yönlendirilen başka bir ambulansla Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırıldı. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir