BOLULU ERAY MASTERCHEF'E GÖZYAŞLARYLA VEDA ETTİ

Türkiye’nin en çok izlenen yemek programı MasterChef Türkiye’de yarışan Bolulu Eray Aksungur, yarışmadan elenerek şef yeleği giyme şansını kaybetti.

BOLULU ERAY MASTERCHEF'E GÖZYAŞLARYLA VEDA ETTİ
21 Aralık 2020

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri üyeliğini yaptığı yarışmada bugün eleme gecesi yapıldı. 5 yarışmacı son 4’e kalabilmek için kıyasıya yarıştı. Gecenin sonunda Bolulu Eray Aksungur yarışmadan elenen isim oldu.  Eray Aksungur, 100 bin kişinin başvurduğu yarışmada 5’inci olarak büyük bir başarı gösterdi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Yarışmadan elenerek son 4'e kalamayan ve şef yeleği giyme hakkını kaybeden Eray, programı gözyaşları içerisinde terk etti. Eray'ın bir diğer Bolulu Şef Mehmet Yalçınkaya ile vedalaştığı sırada iki isim de gözyaşlarını tutamadı. Mehmet Yalçınkaya, "Memleketimden senin gibi başarılı birisinin çıkması beni gururlandırdı" diyerek Eray'ı teselli etti.

3 yorum yapılmış

  • bolulu21 Aralık 2020 - 09:45
    eray elendikten 1 saat sonra tv8 izleyeni anketlere göre % 50 oranında düştü.% 25 lere kadar düşeceğine kesin gözüyle bakılıyor.tv8 izleyeninin milyonlardan binlere düşmesi jüri hatası olarak değerlendiriliyor.
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • Can 21 Aralık 2020 - 16:34
    Erayın elenmesi tamamıyla jürinin bir bayan yarışmacıya töleransı,nedeni belli değilmi?daha öncede bir bayan yarışmacıyla jüriden birinin yaşanmışlığı var..gönlümüzün birincisisin eray ..
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)
  • ADNAN TEMEL21 Aralık 2020 - 19:13
    HAKIYLA KARAR VERİLDİĞİ KONUSUNDA ŞÜPHELERİM VAR .......MEHMET ŞEF HİKAYE ANLATIYOR ODA EMİR KULU..
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir