SANTRANÇ ŞAMPİYONUNA TABLET HEDİYE EDİLDİ

Türkiye geneli yapılan E-Santranç Turnuvası'nda şampiyon olan Oğuzhan Karakuş'a Ülkü Ocakları tarafından hediye tablet gönderildi.

SANTRANÇ ŞAMPİYONUNA TABLET HEDİYE EDİLDİ
13 Aralık 2020

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, yaptığı açıklamada, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından düzenlenen ve  bilgiocakta.com sitesi üzerinden yapılan Türkiye Geneli E-Satranç turnuvasının geçtiğimiz pazar günü sona erdiğini hatırlattı.

İsmail Akgül, açıklamasının devamında, "Türkiye'nin dört bir yanından katılımcısı bulunan ve sanal ortamda gerçekleşen bu turnuvada Ülküdaşlarımız kıyasıya mücadele etmişlerdir. İlimizi ve Bolu Ülkü Ocaklarını temsilen katılan ülküdaşımız Oğuzhan Karakuş ise tüm rakiplerini geride bırakarak Bilgiocakta E-Satranç Türkiye şampiyonluğuna yükselmiş ve birinci olmuştur.Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın ülküdaşımız için göndermiş olduğu şampiyona hediyesi tableti biz de Genel Başkanımız adına Oğuzhan Karakuş kardeşimize teslim ediyor ve tebriklerini iletiyoruz.
Bolu Ülkü Ocaklarını ve ilimizi onure eden kardeşimizi de biz de tebrik eder başarılar dileriz.Bolu Ülkü Ocakları olarak proje ve faaliyetlerimiz ile göz doldurmaya gönül Feth etmeye devam edeceğiz.Türk Gençliğini bilgiocakta sitemize üye olmalarını ve yarışmalara katılarak hem bilgilerini ölçme hem de ödüllere kavuşma imkanları olduğunu hatırlatıyor ve bilgiocakta sitemize üye olmalarını tavsiye ediyoruz.Unutmayınız ki "Bilgiocakta" olur!! Var olsun Ülkü Ocakları Var olsun Ülkücüler." dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir