ÖNCÜ DÖNER'İN MÜPTELASI OLACAKSINIZ

Türkiye'de döner denilince ilk akla gelen kuruluşlardan olan Öncü Döner, 72. şubesini Bolu'da açtı.

ÖNCÜ DÖNER'İN MÜPTELASI OLACAKSINIZ
17 Kasım 2020

Haber: Selen Dolunay Gündoğan
İskenderun dönerinin en lezzetli halini müşterilerine sunan ve Türkiye'de 80 şubesi olan  Öncü Döner, 72. şubesini Bolu'da açtı. Şube, açılışın ardından yoğun ilgi gördü. İşletme sahibi Armağan Özdemir, Öncü Döner'de kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutacaklarını söyledi.

BOLU BİZİM EVİMİZ

Aslen Sakaryalı olan ve uzun yıllar ticaret için Bolu'yu ziyaret ettiğini söyleyen Armağan Özdemir,"Kendimizi evimizde huzurlu hissettiğimiz bir şehirde olmanın mutluluk vereceğini düşündük. Yemek konusunda ise bambaşka bir zevke sahip. Mesela Mengen pilavı vazgeçemediğimiz bir lezzet. Ülkemizin her köşesinde farklı lezzetler bulabilirsiniz. Ama kedi batmazı herkes bilmez. Bu örnekler Bolu'nun damak tadının ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Hatta Fatih Sultan Mehmet burada yediği yemekleri çok beğenip, İstanbul’daki Topkapı Sarayı’nın mutfağını Bolulu Yakup Ağa’ya kurdurmuştur. Ayrıca Evliya çelebi seyahatnamesinde Bolu halkının kibarlığından ve civarda bolca bağ bahçe bulunduğundan söz eder.Biz de dönere Öncülük eden lezzetimizle Bolu halkına hizmet etmeyi, evimizde hissettiğimiz yerde olmayı tercih ettik. Böylesi kibar ve damak tadı yüksek bir şehre hizmet etmek bizim için onurdur." dedi.

BOLU 72. ŞUBE OLDU

Öncü Döner'in çıkış noktasının Amasya olduğunu belirten Özdemir,"Türkiye’de 80 mağazası vardır. Bolu 72. Şubesidir.
İskederun usülü soslu dürümle müptela eden bir lezzeti vardır.
Toplam 14 personelimizle hizmet vermekteyiz. Paket servisimiz ve yemek Sepeti hizmetimiz vardır. Çok yakında sodexo multinet ve ticket hizmetimizde başlayacaktır. Biz dürüst kararlı sorumluluğunun farkında ve müşterilerinin koşulsuz memnuniyetini sağlamayı amaç edinen bir ekibiz. Bugünlere gelebilmek için büyük çabalar  verdik. Yıllar geçtikçe birçok şeyde kazandık. En önemlisi de binlerce mutlu müşteri kazandık. 10 yıllık deneyim kaliteli hizmet güleryüzlü personelimizle misafirlerimizi bekliyoruz." diye konuştu.

TAVUK DÖNER TUTKUNLARINI SEVİNDİRECEK KAMPANYA

Öncü Döner açılışa özel indirim kampanyası başlattı. Dürüm ayran alana yanında patates kızartması ya da tatlı bedava. Nefis lezzetiyle et döner, tavuk döner, İskender ve uygun fiyatlı menüler Öncü Döner’de sizlerle.

Sizde bu eşsiz lezzetten mahrum kalmak istemiyorsanız Tabaklar Mahallesi, İzzet Baysal Caddesi, Cadde Avm karşısında bulunan Öncü Döner'i ziyaret edebilirsiniz. Ya da 213 66 28 Alo Paket hattından sipariş verebilirsiniz.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir