BELEDİYEDEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA

Bolu Belediyesi, Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında ortaya atılan iddealara açıklık getirdi

BELEDİYEDEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
10 Kasım 2020

Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan, Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü nedeniyle Anıt Park'ta düzenlenen törene birkaç dakika gecikmesine ilişkin kamuoyunu bilgilendirme gereği duyulmuştur. Söz konusu gecikmeye ilişkin bazı basın yayın organlarında yayımlanan "uyudu" iddiası, kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.Sayın Başkanımız saat 08.40'da başlayan tören için evinden çıktıktan hemen sonra yaşadığı sağlık sorununa bağlı olarak ani gelişen insani bir durumdan dolayı yolda durmak zorunda kalmış, bu nedenle törene sadece birkaç dakika gecikmeli gelmiştir. Yaşanılan kısa süreli gecikme nedeniyle Atatürk Anıtı huzuruna konulan belediyemizin çelengini, Belediye Başkan Yardımcılarımız da aynı saatte 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında At Yaylası'nda düzenlenen yürüyüşte olmaları sebebiyle, Zabıta Müdürümüz Fikret Er koymuştur.
Başkanımız ise belediye çelenginin Atatürk Anıtı'na sunulmasının hemen ardından saniyeler sonra tören alanına gelerek, protokoldeki yerini almış ve tüm katılımcılarla birlikte programın devamı olan Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasında hazır bulunmuştur.
Bolu kamuoyunun bilgilerine önemle sunulur.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir