ÖNCÜ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN 9’U 5 GEÇE KOREOGRAFİSİ

Türkiye Eğitim Derneği (TED) Akreditasyon sürecinde olan Bolu Öncü Koleji’nde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. Yıldönümü kapsamında çeşitli etkinlikler yapıldı.

ÖNCÜ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN 9’U 5 GEÇE KOREOGRAFİSİ
9 Kasım 2020

Haber: Hızır İlyas Yıldırım

Eğitim alanında 22 yıldır başarıyla hizmet veren ve TED akreditasyon sürecinde olan Bolu Öncü Kolej’inde, Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. Yıldönümü kapsamında çeşitli anma etkinlikleri düzenlendi. Pandemi sürecinden dolayı velilerin katılmadığı etkinliklerde sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet edildi.

ÖĞRENCİLERDEN 09:05 KOREOGRAFİSİ

Yaklaşık 50’ye yakın öğrenci öğretmenlerinin desteğiyle okul bahçesinde, Atatürk’ün vefat ettiği saatin koreografisini oluşturdu. Saatler 09:05’i gösterdiğinde çalan siren eşliğinde öğrenciler ellerini kalbinin üzerine koyarak saygı duruşunda bulundu. Lise öğrencileri tarafından zeybek gösterisiyle devam eden anma etkinlikleri çeşitli oratoryo gösterileri ve öğretmenler tarafından oluşturulan koronun ‘Atatürk’ konulu şarkıları seslendirmesinin ardından son buldu.

İLKOKUL VE ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ ULU ÖNDER’İ ANDI

Okulun İlkokul ve Anaokulu birimlerinde de çeşitli anma etkinlikleri düzenlendi. İki birimde de Mustafa Kemal Atatürk, öğrenciler tarafından seslendirilen şarkı ve şiirlerle yad edildi.

Anma etkinliklerinin ardından kısa bir açıklamada bulunan Bolu Öncü Koleji Kurucu Üyesi Av. Egemen Tonyalı, “Baş Öğretmen, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, bedenen aramızdan ayrılışının yıldönümünde büyük bir özlem, saygı ve minnetle anıyoruz.” dedi.




 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir