CİHAN BAŞARAN'DAN 10 KASIM MESAJI

MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı yayımladı.

CİHAN BAŞARAN'DAN 10 KASIM MESAJI
9 Kasım 2020

Başaran, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Tarihe adını altın harflerle yazdıran büyük bir lider, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde, bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz. Atatürk, hayatını ülkesine ve ideallerine adamış, müstesna bir şahsiyet, temellerini attığı Türkiye Cumhuriyeti ise gelecek nesillere taşınacak büyük bir emanettir. Onun mirasını geleceğe taşıyabilmek için, uğrunda binlerce şehit verdiğimiz vatanımıza ve bağımsızlığa her şart altında sahip çıkıp, Cumhuriyetimizin değerlerini korumak ve yeni nesillere en iyi şekilde aktararak yaşatmak vatandaşlık görevimizdir. 
Ömrünü milletimizin bağımsızlığı ve refahına adamış büyük insan, her zaman yüreğimizde yaşayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti kurucusu ve İstiklal Savaşımızın Başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin kahramanlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet, saygı ve rahmetle anıyorum."

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir