ALAADDİN YILMAZ: “AK PARTİ’NİN ANASIYIM”

Eski Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sakin ve dingin bir hayat yaşadığı Seben’den Bolu’ya gelerek basın mensuplarıyla buluştu.

ALAADDİN YILMAZ: “AK PARTİ’NİN ANASIYIM”
30 Eylül 2020

Haber: Hızır İlyas YILDIRIM
Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlemiş olduğu “Cemiyet Sohbetleri” programının bu haftaki konuğu AK Partili Eski Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz oldu. 3 dönem Bolu Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve memleketi Seben’de aylardır sakin bir hayat yaşayan Yılmaz, gazetecilerin sorularını cevapladı.

“ALAADDİN YILMAZ İSMİ HEP YAŞAYACAK”

Alaaddin Yılmaz, siyasette emekliye ayrılıp ayrılmadığıyla ilgili gelen bir soruya, “Maalesef Türkiye’de siyaset il başkanı olmak, milletvekili olmak, il genel meclisi üyesi olmak, belediye meclisi üyesi olmak için yapılan bir hal oldu. Aslında siyaset bulunduğun ile ya da ülkeye bir şey verebiliyorsan, bir şey katabiliyorsan siyaset olur. Siyaset çok ulvi bir görevdir.  Ben AK Parti’nin Bolu’da kurucu il başkanıyım. Aslında çok şanslıyım. AK Parti kurulduğunda Bolu’da ilk kurucularından olmam ve ilk seçimde iktidara gelmek çok güzel. Ben görevim süresince belediye başkanlığını hep milletvekilliğinden daha önemli tutmuşumdur. Bolu’nun geleceği ile ilgili neler yapılabileceği konusunda fikirlerim olduğu için belediye başkanı oldum. Görevim süresince de hedeflerimi gerçekleştirmek için çalıştım. Sırf siyaset yapmak için belediye başkanı olmadım. Hizmet yapmak için siyasetçi oldum. Belediye başkanı olmak, milletvekili olmak hizmet yapmadıktan sonra çok önemli şeyler değildir. Büyük emeklerim olan Seben Gölü’nün temel atma töreninden haberdar edilmedim. O temel atma töreninde bana haber vermeyenlerden 3-5 sene sonra Bolu halkı ve Seben’in de haberi olmayacak. Ama Seben Gölü yaşadığı müddetçe Alaaddin Yılmaz hep yaşayacak. Önemli olan geride güzel hizmetler bırakabilmektedir. Kısacası siyasete ara, siyasete son, siyasette emekli olmam gibi bir şey söz konusu olamaz.” dedi.

“AK PARTİ’NİN ANASIYIM”

Yılmaz, son zamanlarda Bolu’da “Alaaddin yılmaz yeni bir partiye geçecek mi?” söylentilerine ise, “Alaaddin Yılmaz bu partinin kurucu il başkanıdır. AK Parti’nin anasıyım. Herkes gider ama ana çocuğunu bırakmaz. Siyasette başka partilere geçmem söz konusu bile olamaz.” diye konuştu.
 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir