FEHMİ KÜPÇÜ: “TOPLUMLA ALAY ETMESİN”

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı kastederek, “Seçim zamanı muhafazakar, normal zamanda milliyetçi, bir başka zaman Atatürkçü olup toplumla alay etmesin” dedi.

FEHMİ KÜPÇÜ: “TOPLUMLA ALAY ETMESİN”
24 Eylül 2020

Haber: Hızır İlyas Yıldırım
AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen “Cemiyet Sohbetleri” programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

TANJU ÖZCAN’A YÜKLENDİ

Bir gazetecinin 'Tanju Özcan’ı ziyaret ettiniz mi?' sorusuna,İşçi çıkarmayacağım diyerek taahhütte bulunup daha sonra işçileri belediyeden atan birini ziyaret etmemiz pek de beklenemezdi. AK Parti’nin Bolu’da 15 yılda yaptığı hizmetlerin sadece makyajını yapsa kafidir. Kendisinden ekstra bir şey de beklemiyoruz. Biz kendisiyle milletvekilliği de yaptık. Bu muhalif anlayıştan kurtulsun. Bolu halkı ona şehrül-emin görevini verdi. Bizim Karacasu’da Şehir Hastanesi için teslim ettiğimiz yeri imara açıp rant kapısına çevirdiler. Büyük bir uğraş ile belediyeye teslim ettiğimiz fidanlık arazisinin 100 küsur dönümüne şehir hastanesi yapılması planlanıyordu. Tanju Özcan bu 100 dönümlük araziyi imara açacak kadar hizmet ile ilgisi olan bir belediye başkanımız. Seçimlerden sonra belediye kapısında Kur’an’a, Türk Bayrağı’na el basıp yemin ettiler. Seçim zamanı muhafazakâr, normal zamanda milliyetçi, bir başka zaman Atatürkçü olup toplumla alay etmesin.” dedi.

“BİZ KUTSALLAR ÜZERİNDEN SİYASET ÜRETMEDİK”

Fehmi Küpçü,Biz bu ülkenin kutsalları üzerinden hiç siyaset üretmedik. Üretmemekte lazım. Seçim zamanı Kuran, sünnet, bayrak üzerinden siyaset üretmenin çok doğru bir şey olduğunu düşünmüyorum.” diye konuştu.

1 yorum yapılmış

  • BİLAL AÇIKGÖZ25 Eylül 2020 - 22:35
    Hepiniz aynısınız dini sömürüp milletten oy koparıp cep doldurma peşindesiniz fuck the SYSTEM. FUCK THE SIYASET

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir