BOLU'DAKİ FİRMALARDAN 7 ADET SOLUNUM CİHAZI

Bolu'da, altı büyük sanayi firması hastanelerde kullanılmak üzere 7 adet solunum cihazı bağışında bulundu.

BOLU'DAKİ FİRMALARDAN 7 ADET SOLUNUM CİHAZI
10 Eylül 2020

Bolu'da, koronavirüsle mücadele kapsamında Pandemi Hastanesi'nde kullanılmak üzere solunum cihazı seferberliği başlatıldı. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mustafa Gülen öncülüğünde başlatılan solunum cihazı bağış etkinliğinde toplamda 7 adet cihaz bağışlandı. Arçelik A.Ş'den 2 adet, Schott Orim Cam Sanayi Tic. A.Ş'den 1 adet, Gezer Ayakkabı Deri San. ve Tic. A.Ş'den 1 adet, Yorglass Cam San. Ve Tic. A.Ş'den 1 adet,Appriva Tekstil Giyim San. ve Tic. A.Ş'den 1 adet, Er Piliç Entegre Tavukçuluk Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş'den 1 adet olmak üzere 7 adet mekanik solunum cihazı Bolu Pandemi Hastanesi'nde kullanılacak.

VALİ ÜMİT TEŞEKKÜR ETTİ

Bolu Valisi Ahmet Ümit, bağışlanan solunum cihazlarının ardından yaptığı açıklamada, "Bu anlamlı katkılarıyla sağlık teşkilatımıza destek olan yardım sever firmalarımıza,Bolu Ticaret ve Sanayi Odamız ile Organize Sanayi Müdürlüğümüzün Yönetim Kurulu Başkanlarına, tüm yönetici ve üyelerine teşekkür ederim." dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir