YARALI KEDİNİN İMDADINA HIZIR GİBİ YETİŞTİLER

Bolu'da, kulak ve boyun kısmında oluşan kesikler sonucu kanlar içerisinde kalan kedinin imdadına Bolu Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri yetişti.

YARALI KEDİNİN İMDADINA HIZIR GİBİ YETİŞTİLER
9 Eylül 2020

Haber: Hızır İlyas Yıldırım
Kalıcı Konutlar yolu üzerinde yüksekten düştüğü düşünülen bir sokak kedisi kulak ve boyun kısmındaki kesikler sonucu kanlar içerisinde kaldı. Yaralı kediyi gören vatandaşlar durumu Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bildirdi.  Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yaralı kediyi alarak hızlı bir şekilde Bolu Hayvan Hastanesi'ne götürdü. Burada tedavi altına alınan ve durumu iyi olan kedinin iyileşmesinin ardından eski yaşam alanına salınacağı bildirildi.

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Yaralı kediyi görür görmez Veteriner İşleri Müdürü Figen Varlık'ı aradıklarını söyleyen vatandaşlar, ekiplerin olay yerine kısa sürede gelerek kediye müdahalede bulunduklarını belirtti. Vatandaşlar, duyarlılıklarından dolayı tüm personele teşekkür etti.

1 yorum yapılmış

  • Semiha kocamadenci10 Eylül 2020 - 10:47
    Cok ilgileniyorlar sag olsunlar

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir