TANJU ÖZCAN’DAN ALAADDİN YILMAZ YORUMU

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisinden önce koltukta olan Alaaddin Yılmaz’ın iyi bir belediye başkanı örneği olmadığını söyledi.

TANJU ÖZCAN’DAN ALAADDİN YILMAZ YORUMU
9 Eylül 2020

Başkan Özcan, Bolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Cemiyet Sohbetleri programında gazetecilerin sorularını cevapladı.

ALAADDİN YILMAZ’I KANDIRMIŞLAR

Tanju Özcan, kendisinden önce görevde olan Alaaddin Yılmaz ile ilgili bir soruya, “Alaaddin Yılmaz’ın 15 yılda öğrenemediğini ben 1,5 yılda öğrendim. Alaaddin Yılmaz Belediye Başkanı iken onu hep kandırmışlar. Çalışanlara ‘günde 4 bin metrekare taş üretemezseniz siz hainsiniz’ demiş. Belediyenin günde 4 bin metrekare taş üretme imkanı zaten yok ama kendisine 4 bin metrekare taş üretimine ulaşıldığı bildirilerek yaşan söylenmiş. Kendisi de bunlara hep inanmış. Alaaddin Bey ihaleler nasıl yapılıyor, belediyenin kasasına ne para gidiyor, çıkıyor hiç kafa yormamış. Alaaddin Bey iyi bir belediye başkan örneği değil. Benim geriye dönüp Alaaddin Yılmaz’ın usulsüzlüklerini tespitle, onu dava etmekle harcayacak vaktim yok. Ben önüme bakıyorum. Müfettişler zaten geçmişi, Alaaddin Yılmaz dönemini inceliyor. Yargı bunlarla ilgili gerekeni zaten yapacaktır.” dedi.
 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir