BİNALİ YILDIRIM KORONAVİRÜS'E YAKALANDI

Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Prof. Dr. Metin Yerebakan’ın misafiri olarak gezi ve tatil amaçlı Rize’ye gelen son Başbakan ve Ak Parti Eski Genel Başkanı Binali Yıldırım, koronavirüse yakalandı.

BİNALİ YILDIRIM KORONAVİRÜS'E YAKALANDI
3 Eylül 2020

Eski Başbakanlardan ve Ak Parti Eski Genel Başkanı Binali Yıldırım, bu sabah Ankara'da vücut kırgınlığı nedeniyle kendisinin ve eşi Semiha Hanım’ın Ankara Şehir Hastanesi'nde yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını açıkladı. Yıldırım, herhangi bir olumsuzluk olmadığını ifade ederek doktorların süreci evde geçirmelerinin uygun gördüğünü kaydetti.

Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Covid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır. Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler. Vatandaşlarımızdan TMM kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyoruz. Dua eder, dua bekleriz.” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir