VAKA SAYISI 3 KAT ARTTI

Bolu Valisi Ahmet Ümit dün meydana gelen sel baskınını incelemek için gittiği Mengen'de yaptığı açıklamada Bolu'daki hastanelerde pozitif vaka sayısının 3 kat arttığını söyledi.

VAKA SAYISI 3 KAT ARTTI
24 Haziran 2020

Ümit, koronavirüsle mücadele konusunda başa dönülmemesi için kurallara tam anlamıyla uyulması gerektiğini belirterek, “Türkiye genelinde pozitif vakaların en yüksek olduğu dönemlerde bile şimdiki kadar bizde pozitif vaka yoktu. Ciddi olarak pozitif vakalarda artış var. Üç misli bir artış var. Her geçen gün virüs kendisini biraz daha hissettiriyor. Bunu özellikle vurgulamamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

BOLU'DA VAKA SAYISI KAÇ ?

Vali Ahmet Ümit vaka sayılarının arttığını söylemesine karşın yine sayı vermedi. Doğal olarak vatandaş sayıların kaça çıktığını merak ediyor. Gazeteci Caner Güngör'ün edindiği bilgilere göre 3 hafta önce Bolu'daki hastanelerde vaka sayısı 20 civarında iken bugün rakam 60'lara ulaştı.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir