VATANDAŞLAR KENDİ İMKANLARIYLA SULARI TAHLİYE ETTİ

Bolu’da öğleden sonra başlayan şiddetli yağışlar sonrası yollar sularla kaplandı. Vatandaşlar su birikintilerini kendi imkanlarıyla tahliye etmeyi başardı.

VATANDAŞLAR KENDİ İMKANLARIYLA SULARI TAHLİYE ETTİ
18 Haziran 2020

Haber: Hızır İlyas YILDIRIM

Bolu’da, öğleden sonra başlayan şiddetli yağışlar hayatı olumsuz yönde etkiledi. İl merkezine bağlı birçok mahallede rögar kapaklarının tıkanması sonucu birçok ev ve işyerini su bastı. Sümer Mahallesi’nde de etkili olan yağışlar sonrası apartmanların zemin katları ve bazı araçların içi sularla kaplandı. Mahalle sakinleri kendi imkanlarıyla kapanan rögar kapaklarını açarak suyu tahliye etti. Bolu-Mudurnu yolu istikameti de su birikintilerinden dolayı bir süreliğine araç trafiğine kapatıldı. İlde şiddetli yağışlar devam ediyor.

 






 

1 yorum yapılmış

  • Murat 18 Haziran 2020 - 13:27
    Şu aracının içine bakan arkadaş, camı açık unutmuş muhtemelen. Ehhh doğayla bu kadar uğralılıp insan Hükmüne sokulmaya çalışılırsa olacağı bu. Ormanlardan uzak durun şehirleri köşe bucak betona çevirmeyin.
    %100   (Toplam 1 oy kullanıldı.)

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir