BU FOTOĞRAF GÖLCÜK’TEN

Bolu’nun doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı’nda çekilen bu fotoğraf, vatandaşların vurdumduymazlığı karşısında adeta ‘pes’ dedirtti.

BU FOTOĞRAF GÖLCÜK’TEN
5 Haziran 2020

Haber: Hızır İlyas YILDIRIM

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle birsüreliğine giriş veçıkışların yasaklandığı Gölcük Tabiat Parkı’na yavaş yavaş ziyaretçiler alınmaya başlandı. Kapalı olduğu süreç içerisinde adeta kendini yenileyen ve daha güzel bir hal alan Gölcük, yeniden ziyarete açılmasıyla birlikte vatandaşların çöp gazabına uğradı. Özellikle göl kenarında fotoğraf çektirmek isteyen bazı sorumsuz vatandaşlar, etrafta onlarca çöp kutusu varken taktıkları yüz maskelerini göl kıyısına attı. Gölün diğer kıyılarında ise su şişelerinin yine etrafa saçıldığı gözlendi. 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde fotoğraflanan bu kare, bazı vatandaşların koronavirüs sürecinde bile doğaya zarar vermekten geri durmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

FAHRETTİN KOCA UYARDI

Öte yandan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dünya Çevre Günü nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.
Bakan Koca, mesajında, "Kullanılmış maske ve eldivenler, virüsle temas etmiş olabileceği, CANLI VİRÜS TAŞIYABİLECEĞİ İÇİN risklidir. Maske ve eldiveni rastgele bir yere atmayın. Çöpe atın. Bugün 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ. Salgın dünyayı bu denli etkilemişken bir de çevreyi kirletmesine izin vermeyelim." dedi.

2 yorum yapılmış

  • Dusta6 Haziran 2020 - 07:05
    Bu milletten hiç birşey olmaz !!!!!
  • Vatandaş7 Haziran 2020 - 09:07
    Sosyal mesafe hiç yoktu. Gölün çevresinde yürüyüş yapanlarda maske takanların sayısı azdı. Mangal yapışan yer çok bakımsızdı. Giriş ücreti 21 TL olmuş

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir