İSMAİL HOCA ONLAR İÇİN SEFERBER OLDU

Bolu’nun tanınan ve sevilen isimlerinden İsmail Sarıer, hayırseverler aracılığıyla kendisine ulaştırılan nakit ve gıda yardımlarını Bolu’daki ihtiyaç sahibi ailelere teslim etti.

İSMAİL HOCA ONLAR İÇİN SEFERBER OLDU
18 Mayıs 2020

Adını yaptığı Ramazan programlarıyla duyuran, Bolu’da birçok insan tarafından tanınan ve sevilen Bolu Müftülüğü Din Görevlisi İsmail Sarıer, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ve Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam ediyor. İsmail Hoca, dünyanın birçok ülkesinden ve ilimizden kendisine ulaşan hayırseverlerin gönderdiği nakit ve gıda kolilerini yardıma muhtaç vatandaşlara ulaştırıyor. Yardımları bizzat ihtiyaç sahibi ailelerin ayağına kadar getiren İsmail Sarıer, bugüne kadar toplamda 32 aileye kişi başı 250 lira, 53 aileye ise içerisinde temel ihtiyaç malzemeleri bulunan  gıda kolilerini teslim etti. İsmail hoca, ayrıca  yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi de durumu olmayan çocukların bayramlık ihtiyaçlarını karşıladı.

“KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR”

İsmail Sarıer, yaptığı açıklamada, “Ülke olarak çok zor günler geçirdiğimiz bu günlerde birlik ve beraberliğimizi gösterme fırsatına eriştik. Hem koronavirüs salgını nedeniyle, hemde mübarek Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelerimiz için bir yardım seferberliği ilan ettik. Yardım için gittiğimiz evlerde yürek sızlatan görüntülerle karşılaştık. Avrupa’daki birçok ülkeden, İstanbul, Ankara’dan, Bolu’daki tüm ilçelerden hayırseverlerimizin gönderdiği yardımlarla hem aileleri, hem de o ailede yaşayan minik çocuklarımızı sevindirdik. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in Hadis-i Şerif’inde ‘Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ yer alıyor. Biz de komşularımız, Müslüman kardeşlerimiz bu haldeyken kayıtsız kalamazdık. Yardımlarımız inşallah devam edecektir.” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir