SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADILAR

Göynük Belediyesi ekipleri, koronavirüs salgını nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ilçe merkezindeki birçok noktaya su ve mama bıraktı.

SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADILAR
15 Nisan 2020

Tüm dünyayı olumsuz yönde etkileyen koronavirüs nedeniyle Göynük’teki birçok işyerinin geçici olarak kapatılması, sokak hayvanlarının yiyecek bulamamasına neden oldu. Bu duruma el atan Göynük Belediyesi, ilçe merkezindeki birçok noktaya su ve mama bıraktı.

Göynük Belediye Başkan Yardımcısı Samet Çetinbaş, yaptığı açıklamada, “Göynük Belediyesi olarak ilçemiz için gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmaların yanı sıra bizler ile birlikte yaşayan sokak hayvanlarımızı da unutmuyoruz. Salgına karşı alınan önleyici tedbirler noktasında; Göynük Belediyesi olarak ilk günden itibaren ilçemizdeki sokak hayvanları için beslenebilecekleri mama ve su kaplarının sayısını acilen arttırdık. Bu kapsamda Yaprak Yaman’da bu çalışmalarımıza kayıtsız kalmayarak belediyemize mama bağışında bulundu. Kendisine Başkanımız Ahmet Çankaya adına teşekkür ediyorum. Belediyemizce sokak hayvanlarımız için hazırlanan alanlara belirli periyotlar halinde mama ve su bırakma çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.
 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir