BOLU GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NE İŞÇİ ALINACAK

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından düzenlenen Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne 7 kadın işçi alınacak.

BOLU GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NE İŞÇİ ALINACAK
12 Ekim 2021

Haber : Hızır İlyas Yıldırım

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından düzenlenen Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne temizlik işlerinde istihdam edilmek üzere 7 kadın işçi alınacak. 12 Ekim-16 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan başvurulara sadece Gerede, Seben ve Mudurnu ilçelerinde ikamet eden kadın adaylar başvurabilecek. Başvuru işlemlerinin tamamlanmasın ardından 7 kişi noter kurası ile belirlenecek. İşe girmeye hak kazananlar 1 Kasım 2021- 6 Haziran 2022 tarihleri arasında Gerede, Mudurnu ve Seben Gençlik Spor İlçe Müdürlükleri'nde 9 ay geçici süre ile işbaşı yapacak. Başvurular İşkur E-Şube ve ya Alo 170 üzerinden yapılacak. İşkur'dan şahsen başvuru kabul edilmeyecek.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir