VALİ ÜMİT VAKA SAYISINI AÇIKLADI

Bolu Valisi Ahmet Ümit, kentte son 3 günde 17 pozitif vakanın olduğunu söyledi.

VALİ ÜMİT VAKA SAYISINI AÇIKLADI
1 Haziran 2020

Vali Ahmet Ümit, İzzet Baysal Caddesi üzerinde yaptığı incelemelerin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
İldeki pozitif vakalar konusunda konuşan Vali Ümit, "Bilindiği gibi bu süreç başladı ama korona virüs salgını bitmiş değil. Salgın devam ediyor. Örneğin bugün 2 tane pozitif vaka tespit edildi. Dün 7 tane tespit edildi. Önceki gün 8 tane tespit edildi. Son 3 günde 17 vaka var. Zaman zaman pozitif vaka tespitleri oluyor. Kısacası, koronavirüs salgını bitmiş değil. . Tedbirlere uyarsak, yerine getirirsek biz pandemi ile mücadele noktasında geriye dönmek zorunda kalmayız” dedi.

HASTALARIN DURUMU İYİ

Vali Ümit, şöyle devam etti; “Hala bu hastalıktan dolayı hastanelerimizde yatan hastalarımız var. Toplamda iyiyiz ama özelde detayda  bizim de sorunlarımız var bu sorunların azalması için hep birlikte tedbirlere uymaya devam etmemiz gerekiyor. Resmi kurumların dışında sayın bakanımızın yada bakanlarımızın yada Cumhurbaşkanımızın veya bizim dışımızda yapılan hiçbir açıklamaya riayet edilmemesini söylüyorum.  Doğru bilgiler bizde. Hastanelerimiz ilgili servislerimiz bu konu için hazır ve buralarda yatan hastalarımız var. Ama kontrolümüz altında şu anda hayati tehlikesi olan hastamız yok. Ama yeni pozitif tespitlerimiz var”

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir