TEŞEKKÜRLER BÜLENT VELİOĞLU

TEŞEKKÜRLER BÜLENT VELİOĞLU
8 Temmuz 2020

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu’nun koronavirüs başladığı günden bu yana sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu canlı yayınları neredeyse ilimizde izlemeyen kalmamıştır.

Oldukça geniş katılımla gerçekleşen canlı yayınlarda Başkan Velioğlu, ilde özellikle koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan uygulamalar ve vaka sayılarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunuyor. Dünkü yayınında neredeyse bin kişi canlı yayını izleyerek pür dikkat Velioğlu’nu dinledi. Bolu’da bugüne kadar sosyal medya üzerinden yapılan bir canlı yayına bu kadar fazla katılım olduğunu görmemiştim. Bence bu Bolu’da bir rekordur. Burada en büyük etken Bülent Velioğlu’nun araştırmalarını titizlikle yaparak en doğru bilgileri en güncel haliyle kamuoyuyla paylaşması ve kamuoyunun güvenini almasıdır.

Dünkü canlı yayında ilimizde korkutucu derecede artan vaka sayıları, Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan bazı firmalardaki çalışanlarda koronavirüs tespit edilmesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında ilde alınan önlemler gibi birçok konuya yer verdi Velioğlu. Yayın esnasında kendisine gelen onlarca soruya da elinden geldiğince cevap vermeye çalıştı.

Konuşmasının bir kısmında ise oldukça önemli bir noktaya değindi. “Bolu’da virüsün başladığı günden bu yana en tehlikeli günleri yaşıyoruz” dedi. Bu cümle ilimizde durumun ne derece vahim olduğunu anlatmaya yetti. Bolu’da mevcut 40’a yakın testi pozitif çıkan kişi olduğunu söyledi.  Vatandaşların durumun ciddiyetine vararak önlemleri en üst noktada tutmasını üstüne basa basa ifade etti.

Evet; Bu günler geçtiğinde, hayat tamamen normale döndüğünde Başkan Velioğlu’nun uyarıları unutulmayacaktır. Koronavirüs vakalarını kamuoyu ile paylaşmakta geciken ya da hiç paylaşmayan asıl yetkililerin amacı nedir bilinmez ama Bülent Başkanın amacının “Bolu halkının bilmeye hakkı var” edasıyla hareket ettiği bir gerçek. Bülent Velioğlu’na teşekkür ediyoruz.

 

 

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Hızır İlyas YILDIRIM yazıları

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir