MHP BOLU MİLLETVEKİLİ İSMAİL AKGÜL, MECLİSTE KAYDINI YAPTIRDI

14 Mayıs'ta yapılan milletvekili genel seçimlerinin ardından, 54 yıl sonra büyük bir başarıya imza atarak milletvekili seçilen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek kaydını yaptırdı.

MHP BOLU MİLLETVEKİLİ İSMAİL AKGÜL, MECLİSTE KAYDINI YAPTIRDI
23 Mayıs 2023

14 Mayıs seçimlerinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili seçilen İsmail Akgül, dün mazbatasını aldı bugün de sabah saatlerinde meclise giderek kaydını yaptırdı. Bolu MHP Milletvekili İsmail Akgül'ü MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak'ta yalnız bırakmadı. Gazi meclisinde Akgül'ün rozetini Durak taktı. Kayıt işlemlerinin ardından açıklamalarda bulunan Akgül “Bolu İl Başkanımız Sayın İlhan Durak ile birlikte 5 ay önce il yönetim kurulu olarak göreve başladığımızda inanarak, güvenerek, birbirimize sarılarak bu yola çıkmıştık. Yüce Rabbimin izniyle de Bolu’da 54 yıllık hasreti bitirerek Miliyetçi Hareket Partisi’nin bir milletvekili olması yolunda başarıya imza atmanın onuru ve gururu içerisindeyiz. Bu başarıda en büyük destekçim, kıymetli dostum, dava arkadaşım Sayın İl Başkanımıza, İl Yönetim Kurulumuza, Kadın Kollarımıza, Ülkü Ocakları Teşkilatlarımıza, Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlarımıza, İlçe Teşkilatlarımıza ve değerli Bolulu hemşehrilerime buradan şükranlarımı arz ediyorum. İnşallah vatanımıza milletimize hayırlı hizmetler yapmayı Cenabı Allah nasip etsin” dedi.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir