MEMLEKET PARTİSİ BOLU’DA KURULUYOR

Memleket Partisi Bolu İl Örgütünü Kurmak üzere yetkilendirilen Duha Özçelik, Memleket Sevdalısı üyeleri ile ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi.

MEMLEKET PARTİSİ BOLU’DA KURULUYOR
20 Mart 2023

Memleket Partisi İl Başkanı Duha Özçelik yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

Memleket partisine gönül vermiş değerli dostlarım. Başta Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce olmak üzere genel merkezdeki tüm yöneticilerimizin selamlarını sizlere iletirim. Türkiye’de demokrasiyi her alanda yaşatma sözü veren tek parti Memleket Partisidir. Bolu teşkilatlanmasını da şeffaf ve katılımcı yaklaşımıyla kurmanın çabası içinde ilk istişare toplantımızı yapıyoruz. Güzel Bolumuzda hep birlikte Memleket Partisini uzun soluklu bir maratona hazırlıyoruz.

Partimiz tahminlerin ötesinde ilerlemektedir. Günden güne büyümektedir. Başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Çünkü bu seçimi sessiz çoğunluk kazanacaktır. Aklın ve bilimin ışığında memleketimizi ileri götürmek yegâne gayemizdir. Nitekim yaşanan acı deprem sonrası Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin bugünleri öngören haklı söylemleri halkımızdan takdir topladı. Depremin bir beka sorunu olduğu herkes tarafından net anlaşıldı. “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” ilkesinden yola çıkarak insanımızı bu çağda yaşatamamanın üzüntüsünü hep birlikte yaşadık. Halkımız değişim istemektedir. Siyasette gençleşme, yenilenme bu seçimin kaderini belirleyecektir. Bu değişim de Memleket Sevdalısı insanlarla olacaktır. Sloganımız; Ne Cumhur, Ne Millet. Tek Yol Memleket diyerek konuşmasına son verdi.

Ardından parti organ seçimlerine geçilerek kurucu yönetim kadroları belirlendi. 22 Mart 2023 Çarşamba günü İzzet Baysal Cad. İncebey Apt. No:86Bolu Memleket Partisi İl-İlçe Başkanlık Yerleşkesine tabela asıp seçim yarışına katılacaktır.

Yorum yazın

İsim (Gerekli)
Yorumunuz (Gerekli)

Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazarlar

Son yorumlar

Bu hafta en çok okunanlar

Video Haberler

8 YAVRUSU OLAN KÖPEĞİ DÖVEREK KATLETTİLERBOLU'DA GÖREVLİ İMAMDAN SKANDAL SÖZLERYAYLALARDA YIKIMLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYORBOLU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI GENÇ KADIN YARALANDI
sanalbasin.com üyesidir